Tuesday, 10 January 2012

Kereta sewa di langkawiKERETA SEWA DI LANGKAWI


Selamat datang ke Teluk Yu Holidays Sdn Bhd.Kami menyediakan Homestay Langkawi Murah dan kereta sewa di langkawi. Anda boleh menyewa kenderaan ini apabila tiba di langkawi melalui Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi atau Terminal Jetty Kuah Langkawi tanpa sebarang caj tambahan penghantaran ke dua-dua lokasi.


Cuma hubungi saya atau email untuk tempahan, setelah pembayaran deposit tempahan di buat anda akan diberi resit bayaran dan kenderaan akan disediakan di lokasi yang anda nyatakan. Mudah dan tidak membazir masa...tak perlu tercari-cari kereta bila tiba di langkawi.


**kereta sewa langkawi-Harga di bawah ni adalah harga low season dan peak season cuti sekolah pada 2012, boleh buat tempahan awal yer untuk memudahkan perjalan anda di langkawi.Harga untuk cuti umum pula anda perlu beritahu awal yer sbb harga berbeza sedikit,contohnya hari buruh hari perayaan,tahun baru cina,deepavali dan hari raya.


**Kenderaan disediakan bila anda tiba di Langkawi samada di jetty Langkawi atau Airport Langkawi. Sila nyatakan semasa membuat tempahan.

** Untuk pertanyaan boleh isi form di sebelah kanan anda atau email: yaris_trd90@yahoo.com atau call/sms 0124055634 / 0195055969

Sila buat tempahan segera.... TQ. senarai harga kereta dibawah adalah untuk (24jam)sehari


Jenis Kereta: Kia Pregio- 12 seat (manual) RM280
Low Season RM160
JENIS KERETA: PRODUA KANCIL (MANUAL) RM90
Low Season RM50
JENIS KERETA: PROTON ISWARA HARGA: RM100
Low Season RM50
JENIS KERETA: PRODUA KELISA (AUTO) HARGA: RM110
Low Season RM60

JENIS KERETA: PROTON WIRA (A/M) HARGA: RM120
Low Season RM60
JENIS KERETA: PRODUA VIVA (AUTO) HARGA: RM120
Low Season RM70
JENIS KERETA: PRODUA MYVI HARGA: RM140
Low Season RM 80
JENIS KERETA: NISSAN SENTRA (AUTO) HARGA: RM160
Low Season RM90


JENIS KERETA: TOYOTA VIOS (AUTO) HARGA: RM160
Low Season RM90

JENIS KERETA: TOYOTA ALTIS HARGA: RM180
Low Season RM100


JENIS KERETA: NISSAN LATIO HARGA: RM180
Low Season RM100


JENIS KERETA: TOYOTA INNOVA (MPV) HARGA: RM230
Low Season RM 120

JENIS KERETA: NISSAN SERENA (MPV) HARGA:RM250
Low Season RM140

JENIS VAN: NISSAN VANNETE (8 PAX) - MANUAL HARGA: RM180
Low Season RM90

JENIS VAN: TOYOTA HIACE-MANUAL HARGA:RM200 (12 PAX) RM250 (15 PAX)
Low Season RM120 (12PAX) RM140 (12PAX)

No comments:

Teluk Yu Holidays Sdn Bhd

Teluk Yu Holidays Sdn. Bhd. established in 1996 (Co. Reg. 393143) KKKP/PL: 3140 and registered with licenses from Tourism Ministry. We are committed and provide a nice travel package, hotel reservation & car / MPV rental, Island Hoping, manggrove and pulau payar. We have qualified staff members who are well experienced in travel.
Company always accepted reservation from traveler and we have a very good relationship with others travel agency.
Selamat Datang Ke Langkawi Geopark. Syarikat Teluk Yu Holidays telah beropersi hampir 13 tahun dalam bidang pelancongan di Pulau Lagenda ini.Di sini kami menawarkan pelbagai pakej percutian yang menarik dan memberi keselesaan untuk anda membawa keluarga dan rakan tersayang dengan harga pakej yang berpatutan. Antara perkhidmatan yang di sediakan adalah perkhidmatan Kereta Sewa dan pandu di mana kami mempunyai lebih daripada 50 buah kereta, van dan juga MPV dari pelbagai jenis model. Kepada pelancong yang tidak gemar memandu sendiri kami juga turut menyediakan pakej island tour dengan pemandu pelancong yang berpengalaman.
Disamping itu kami turut menyediakan pakej hotel dan chalet dengan harga yang berpatutan. Pastikan anda tidak ketinggalan mengikuti pakej islang hoping (lawatan 3 pulau), menyusuri hutan Paya Bakau diSungai Kilim (Mangrove River), Pulau Payar untuk pelancong yang gemarkan aktiviti menyelam ke dasar laut yang pastinya tidak dapat dilupakan.

Kereta sewa langkawi

Langkawi car rental

Langkawi – Malaysia’s west coast starlet – is an archipelago of 99 islets that feature postcard perfect beaches and lush verdant jungles. This serene holiday hideaway has plenty of natural as well as man-made attractions yet the island doesn’t boast an especially progressive modern public transportation system.

If you’re visiting Langkawi shores then your best bet for exploring the isle is to hire a car and traverse its easy-to-navigate streets to savour the sights. Listed below is are a variety of vehicles to suit your budget; simply choose an automobile and you’ll be able to tour Langkawi coastline easily and affordably

Kereta sewa langkawi

KERETA SEWA
kereta sewa murah,harga kereta sewa berpatutan
kereta sewa langkawi,homestay langkawi,package tours langkawi,island tour langkawi,mangrove tour langkawi
teluk yu holidays sdn bhd sempena nama jalan teluk yu,teluk yu telah beroperasi dalam bidang kereta sewa selama 13tahun lebih.teluk yu holidays juga menyediakan perkhidmatan transfer bagi memudahkan pelancong sampai ke destinasi.langkawi tours...layari laman web kami langkawitours.blogspot.com

Car rental services at Langkawi Island, Penyediaan Kereta Sewa di Langkawi, Hotel and Room at Langkawi agent, Kenderaan untuk disewa semasa di Pulau langkawi.

Langkawi Car Rental, Kereta Sewa, Van Sewa, Motosikal Sewa, Rent, Sewa bilik, sewa hotel, Room to let, Kereta Sewa, Langkawi Car Services, Langkawi Island Chalets, Langkawi Island Hotels, Langkawi Island Car And Van Rentals, Reservation And Infomation, Activities Snorkkling, Team Building, Langkawi Island Island Packages, Honeymoon Packages, Seminar Packages, Motivation Packages, Langkawi Island Reservation, Resorts Hotels, Car And Van Rentals, Pantai Cenang, Kuah Town.Langkawi Island Hotels Reservation

Kereta sewa di langkawi

kereta sewa langkawi...teluk yu holidays di langkawi..car rental langkawi
Boking kereta sewa anda di langkawi sekarang untuk memudahkan perjalanan anda sekeluarga di langkawi,kawan2 dan sanak saudara.Kami akan simpan(block) kereta yg anda boking setibanya di langkawi tanpa sebarang masalah tentang kenderaan di langkawi.Terima Kasih